Pages

Friday, April 8, 2011

မုန္႔ပစ္သလက္


(ဆန္မႈံတစ္ဆ + ေရတစ္ဆ)၊ ဆား ႏွင့္ အခ်ဳိမႈန္႔ အနည္းငယ္ ေရာေမႊၿပီး နာရီဝက္ေလာက္ႏွပ္ထားတယ္၊
ဆီ၊ ပဲျပဳတ္ ႏွင့္ ၾကက္သြန္မိတ္ လွီးထားတာေတြကို ထည့္ဖို႔ အဆင့္သင့္လုပ္ထားတယ္။

ႏွစ္မိနစ္ သံုးမိနစ္ေလာက္ အဖံုးအုပ္ထားရတယ္၊ 
ဆီ ေလးကို အိုးေဘးကေနပတ္ၿပီး နည္းနည္းေလာက္ထဲ့ေပးတယ္

မုန္႔ပစ္သလက္ အထူလည္း မဟုတ္၊ အပါးလည္း မဟုတ္ ပထမ အႀကိမ္စမ္း ၾကည့္တာ၊
ေနာက္ တစ္ႀကိမ္မွ ေရ အတိုးအေလ်ာ့ လုပ္ၿပီး မုန္႔ေရ အက်ဲ အပ်စ္ ခိ်န္ရမယ္၊


No comments: